Home » Fietstochten » Rondje Escamp

Escamp Eendaagse:
De eerlijke wandel / fietstocht door het echte Nederland


De Escamp Eendaagse is een wandel - fietstocht van ruim 23 kilometer, precies langs de grenzen van stadsdeel Escamp in Den Haag. De route is het hele jaar te wandelen of te fietsen.
In deze tocht wordt in tekst en beeld een nieuwe blik getoond op het stadsdeel: de schoonheid van het echte Nederland. Net niet langs de highlights van de stad, niet over mooie paadjes of langs pittoreske boerderijen, maar langs de ongepolijste schoonheid die voor het oprapen ligt aan de randen van dit stadsdeel. Als u de tocht fietst of wandelt is alles aan uw linkerhand het Escamp gebied. Soms moet u aan de rechterkant fietsen waar je wandelend links kunt lopen. De wegen waar dit van toepassing is zijn: De La Reyweg vanaf het Veluweplein tot aan de Loosduinseweg en de Loosduinseweg tot aan de Leyweg. Als u het kaartje (foto 1) bekijkt is dit wel te vinden. Als er genoeg animo voor deze tocht is, wil ik met de gegadigden deze tocht wel een keer fietsen.

Deze tocht hebben we ook in GPX gemaakt. Makkelijk met de mobiele telefoon i.c.m. Google maps of een ander GPS programma.

Escamp Eendaagse GPX
Geografische data – 2,2 MB 286 downloads